FAQ

Droner kan med fordel bruges i højder fra 1 til 120 meter i by og på land. Med droner kommer vi tæt på motivet. Omkostninger er tit lavere end ved brug af helikopter, men droner har også sine begrænsninger.

Der findes en række “no flight zoones” hvor det ikke er muligt at indhente tilladelserne til at flyve med droner.

Helikopteren kan anvendes over alt, og der kan søges om tilladelse om lav flyvning i byer. Ellers er helikopter den rigtige løsning for lange ture, offshore, overflyvning af menneskemængder, byområder, broer eller motorveje.

Har du flere spørgsmål, så kontakt os

Det afhænger væsentligt af flyvetiden – den såkaldte “airborn” tid.

Prisen beregnes per minut.

En opgave med R44 helikopter og vores gyrosystem inkl. kamera og operatør med en flyvetid på 1 time koster 18.000 kr./eks. moms. Ved denne type flyvning er der kun begrænset adgang til en ekstra person (instruktør, producent)

En opgave med Airbus Helicopters H125 (AS350B3e) helikopter og vores gyrosystem inkl. kamera og operatør med en flyvetid på 1 time koster 32.000,-kr. Her har vi plads til en ekstra person og pga helikopterens størrelse bliver optagelserne roligere.

Vil du høre mere om helikopteroptagelser, så kontakt os

En reklamevideo optaget ‘on location’ kan produceres fra 15.000 kr./eks. moms

Priserne varierer efter forbrug af tid på optagelse og redigering – samt evt. særlige ønsker til musik, specialeffekter, skuespillere og speak.

Kontakt os, så kan vi scope dit projekt og give dig en mere nøjagtig pris på dit projekt.